Idő miatt döcögősen, de nálam is folyik a reszelgetés.
Megérkezett a távoli kínából a full műanyag stug, barnás festéssel.
A minimális árkülönbözetet figyelmen kívül hagyva, a kihívás kedvéért a legolcsóbbat vettem, ez a legalapabb "kiszerelés".
Valóban, mert pl a jobb kihajtás eleve szétesve volt benne, ez egyik fogaskerék tengelyvége kicsúszott a fémlemezből kiesett műanyag perselyből, annyira kevés anyagot pazaroltak mindkettőre. A felépítményből hiányzik a két sárgaréz antennatüske.
A futógörgők összerakására egy csepp ragasztót sem pazaroltak, ennek nagyon örültem

Az alsó részből kivágtam mindent az 5 csavarhely kivételével, azokat megtartom. Szétszedésnél feltűnt, hogy a kihajtás nem fér be, eltartja a felső részt az alsótól, itt gondolkodom valami más megoldáson, nem a gyári kihajtás menne vissza.
Kaptam nagyon jó minőségű fénymásológép alkatrészeket, 4mm-es acél tengelyeket, ez lesz a futógörgők tengelye, rajta bronz persely fut majd a műanyagba préselve.
Teli padlólemezt ragasztok majd az aljába, elvileg 3mm alulemezt, de ha azt nem találok, akkor 5mm plexit, az van kéznél.
Az elektronikát megtartom benne, a vezető géppuskahangra vörösen villogó küklopsz szemét pedig kiveszem majd, és valahogy átviszem a piros ledfényt a géppuskára. Képek hamarosan.