Sziasztok!
A téma a hl tankokban található bb "ágyú" lassú elsütésének felgyorsítása.
Nem akarok gépágyút csinálni belőle, félreértés ne essék, csak a gombok megnyomása és a lövés kiváltása közötti időt szeretném lefelezni.
Az ötletet az adta, amikor 3cellás lipo volt a tankban, az airsoft is gond nélkül bírta, és szépen gyorsan (gyorsabban) sütötte el a löveget. Ezt szeretném reprodukálni 2cellás lipo mellett is. Nagyobb motor nem fér be az airsoft házába, ezt tudjuk.
Ti tudtok gyorsabb motort, ami csereszabatos, és a fogaskerék is azonos, és jó helyen is van?
Hangmérnök kollegám feszültségkétszerező diódát javasolt, így jutottam el ehhez az elektronikához:
https://megaled.hu/hu/webshop/dc-dc-fes ... -3a-detail
Szerintetek okozhat bármi problémát, hibát?
Az egyik tankban hl tk-6.0s airsoft kimenete után, a másikban turnigy eagle repülős esc után, a harmadikban elvileg távról kapcsolható tápfesz átengedő kapcsolóelektronika után lenne kötve az airsoft motor elé.
rc tank airsoft tűzgyorsaság
Moderátor: denesatti
-
- haladó fórumozó
-
- profi fórumozó
Re: rc tank airsoft tűzgyorsaság
Szia!
Egy próbát mindenképp megér, szerintem jó és olcsó eszköz, a hangmodulok végfokának tápfeszültség növelésére is alkalmas (nagyobb kimenő teljesítmény!). Esetleg a működése alatt okozhat zavart, ezt kell kipróbálni.
Egy próbát mindenképp megér, szerintem jó és olcsó eszköz, a hangmodulok végfokának tápfeszültség növelésére is alkalmas (nagyobb kimenő teljesítmény!). Esetleg a működése alatt okozhat zavart, ezt kell kipróbálni.
Üdv János
-
- haladó fórumozó
Re: rc tank airsoft tűzgyorsaság
Szia!
Végül vettem kettőt, egyet beraktam a bulldogba, az elsütő esc mögé, zavar nélkül működik, megtartjuk
A másik megy a pz3-ba, ott kisebb a hely és több az érzékeny műszer, majd meglátjuk mi lesz.
Végül vettem kettőt, egyet beraktam a bulldogba, az elsütő esc mögé, zavar nélkül működik, megtartjuk

A másik megy a pz3-ba, ott kisebb a hely és több az érzékeny műszer, majd meglátjuk mi lesz.