Ogre elektronika kérdezz-felelek

Moderátor: denesatti

Válasz küldése
NuGyi
admin
admin

Re: Ogre elektronika kérdezz-felelek

Hozzászólás Szerző: NuGyi »

Üdv!

Én el-modot használok, de ASIATAM-os hátrasiklást.Ha jól van bekötve a hátrasikló, annak a működéséből adódóan nem kell relé. Csak indító áramot ad az elektronika utána az aksiról kapja a direkt pozitívot a "főkapcsoló után" és az működteti. Mitől megy az tönkre? Ha jól van bekötve akkor az nem terheli az elektronikát! Az egy más kérdés hogy egy "szar" konstrukció...
Üdv!
NuGyi

ogre11
profi fórumozó
profi fórumozó

Hozzászólás Szerző: ogre11 »

Hali
A terhelésnek ehhez semmi köze, sem a pozitívnak. annak a nagy negatív tüskének van köze az elektronikák tönkremenetelének ami a motor megállásakor keletkezik. Az elmodot is tönkre teheti. Ha jól emlékszem KAWA talált egy leírást erről a problémáról az egyik Német fórumon is.
Üdv János

NuGyi
admin
admin

Hozzászólás Szerző: NuGyi »

Üdv!

Köszi, hogy leírtad mi is a gond, bár nekem nincs vele bajom, megfontolom a relè beépítését.Bár egyenlőre nem szedem szét emiatt.
Üdv!
NuGyi

Petya Panther
profi fórumozó
profi fórumozó

Hozzászólás Szerző: Petya Panther »

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy Ogre elektronikájához, ami kell a toronyforgató áramkörébe 3-4 ohm ellenállás, az hány wattos?
Köszi előre is!
2xTiger, Kingtiger, Jagdtiger, KV-1, 3xT-34/85, T-34/76, Pz3, Pz4, Leopard 2A6, Pz38T, 2xKübelwagen, QF-6 ágyú, Ferdinand és a Hessler Panther 111

https://www.facebook.com/groups/240769993064017
https://www.facebook.com/groups/769395563264118

Válasz küldése

Vissza: “Ogre elektronika”